Impressum

Informații juridice despre compania noastră

CANEUS Handels GmbH

Betriebsstrasse II/3a
2482 Münchendorf
Austria

Fon: +43 2259 83 002
Fax: +43 2259 83 002 99

eMail: [email protected]

Director general: Regina Haidner, Julian Haidner

TVA ID:
ATU63536748

Număr fiscal: Steuer-Nr: 167/5343

Registrul Comerțului: FN296644t
Landesgericht Wiener Neustadt

GLN: 9110017126509

Obiectul companiei: comerț

Autoritate conform ECG (Legea comerțului electronic): Autoritatea raională Mödling

Soluționarea alternativă a litigiilor în conformitate cu art. 14, paragraful 1 ODR-VO și § 36 VSBG:

Comisia Europeană oferă o platformă de soluționare a litigiilor online (OS), pe care o puteți găsi la https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Suntem gata să participăm la un proces de arbitraj extrajudiciar.

Puteți accesa serviciul nostru pentru clienți pentru întrebări, reclamații și reclamații prin telefon: +43 (0) 2259 83 002 sau prin e-mail la [email protected]

Pentru întrebări, puteți utiliza și formularul de contact de pe site-ul nostru web.

Disclaimer

În cazul trimiterilor directe sau indirecte la site-urile web externe („hyperlink-uri”) care se află în afara ariei de responsabilitate a autorului, o obligație de răspundere ar intra în vigoare numai dacă autorul ar fi conștient de conținut și ar fi posibil din punct de vedere tehnic și rezonabil pentru el pentru a preveni utilizarea în caz de conținut ilegal. Prin prezenta, autorul declară în mod expres că în momentul conectării, niciun conținut ilegal nu a fost recunoscut în paginile legate. Autorul nu are nicio influență asupra designului, conținutului sau autorului paginilor legate, actuale și viitoare. Prin urmare, el se îndepărtează în mod expres de tot conținutul de pe toate paginile legate / conectate care au fost schimbate după crearea linkului. Această declarație se aplică tuturor linkurilor și referințelor setate pe site-ul propriu al companiei, precum și a intrărilor terților în cărțile de oaspeți, forumurile de discuții, directoarele de linkuri, listele de corespondență și toate celelalte forme de baze de date create de autor, al căror conținut poate fi accesat extern. Pentru conținutul ilegal, incorect sau incomplet și, în special, pentru daunele rezultate din utilizarea sau nefolosirea informațiilor furnizate în acest mod, furnizorul de pagini la care se face referire este singurul responsabil, nu persoana care se referă doar la publicarea respectivă prin link-uri.

drepturi de autor

Autorul se străduiește să observe drepturile de autor ale imaginilor, graficelor, documentelor sonore, secvențelor video și textelor utilizate în toate publicațiile, să utilizeze imagini, grafică, documente sonore, secvențe video și texte create de el însuși sau să utilizeze grafice, documente sonore, secvențe video și texte fără licență. . Toate mărcile și mărcile menționate pe site-ul web și, eventual, protejate de terți sunt supuse fără restricții prevederilor legii privind mărcile aplicabile și drepturilor de proprietate ale proprietarului respectiv. Simpla mențiune nu înseamnă că mărcile comerciale nu sunt protejate de drepturile terților! Dreptul de autor pentru obiectele publicate create de autor rămâne exclusiv cu autorul paginilor. Nu este permisă duplicarea sau utilizarea acestor grafice, documente sonore, secvențe video și texte în alte publicații electronice sau tipărite fără acordul expres al autorului. Responsabil de conținut în conformitate cu legislația comerțului electronic și conform legii mass-media § 25, datele de contact vezi mai sus.