Livrare gratuita de la RON 2499,-
Plată securizată
14 zile Politica de returnare

Proiectare

Constructie noua

Constructie noua

 

Constructie existenta

Constructie existenta

Proiectarea unui sistem de aspiratie centralizata se face cel mai bine, pe baza planului casei.

Cu un cablu de lungime egala cu cea a furtunului de aspirație dorit, puteți testa cu ușurință poziția optimă a doxelor de aspiratie. La fiecare etaj sunt recomandate 1 -3 doze de aspiratie, în funcție de mărimea casei. Nu sunt recomandate prea multe doze de aspiratie. Luati in considerarela proiectare și posibilele obstacole viitoare, cum ar fi sobe, mobilier, mese și dulapuri.

In cazul in care este prevăzut un garaj, este de asemenea util instalarea unei doze de aspiratie, asigurand astfel, posibilitatea de aspirare a masinii intr-un mod confortabil.

In cazul in care nu sunteti sigur de modul de pozitionare ale tuburilor de aspiratie, realizam la cerere un posibil proiect - gratuit - o propunere de instalare fără caracter obligatoriu.

Acest lucru este, în principiu baza pentru o ofertă serioasă, din care reiese costul aproximativ de materialelor necesare. Crearea proiectului de instalare nu este nesemnificativ, fiind efort semnificativ și ne rezervăm dreptul de a trimite acesta la momentul achizitiei materialelor.

Oferta dumneavoastră, va fi livrata termen de 2-4 zile lucrătoare de la solicitare electronica.

În cererea dvs., vă rugam să specificati data aproximativa de instalare a sistemului de aspiratie centralizata.

Vom fi bucuroși să vă ajutam cu proiectarea unui sistem de aspiratie centralizata. Ne puteți contacta prin e-mail la [email protected] sau sunati 0261 770224!

Ultima vizualizat